O nama

Dobrodošli u luku muzike, opere, igre i kreativnosti, u kojoj ćete naći svoje mesto pod umetničkim suncem. Portoopera je mesto susretanja, informisanja i interakcije. Portal je otvoren za sve mlade stvaraoce, one koji žele to da postanu i ljubitelje umetnosti.

Portal Portoopera nastao je u okviru projekta „Opera: Past, Present, Perfect!“ sa idejom da postane jedinstveni informativni prostor u kom će mladi umetnici moći da pronađu korisne informacije, promovišu svoj rad i delovanje na operskoj i muzičkoj sceni regiona i Evrope. Portal je osmišljen na osnovu dugogodišnjeg profesionalnog iskustva, a namenjen je svim mladim operskim i muzičkim stvaraocima, kao i onima koji žele da budu blagovremeno i tačno informisani o dešavanjima u operskom i muzičkom svetu. Naša vizija je da ovaj portal umrežava i spaja umetnike, njihove ideje i da kao edukativna platforma obrazuje, informiše i promoviše mlade talente.

Na našem portalu pronaći ćete najnovije informacije iz sveta opere i umetničke muzike. Ne znate gde da pronađete informacije o predstojećim audicijama? Naš portal će tražiti za vas. Putujete i želite da pogledate opersku predstavu ili posetite koncert u gradu u kojem boraviš? Naš portal će vam preporučiti najbolje muzičke događaje. Želite da unapredite svoje veštine? Na našem portalu pronaći ćete informacije o predstojećim masterklasovima u regionu i Evropi. Želite da predstavite svoj rad? Naš portal će vam omogućiti da otvorite profesionalni profil koji možete da dopunjujete. Znate nešto što bi hteli da podelite? Iskoristite našu OGLASNU TABLU i pomozite nam da Portoopera redovno dobija najnovije informacije.

Portoopera je vaša sigurna luka!

Porto opera